Mødet den 19. august

Kære Alle Kunstnerfnuggeliner

Jeg har tænkt meget på Jer her i sommervarmen, som heldigvis er aftaget noget og glæder mig vildt til at komme videre med vores projekt. Dermed også på, hvad vi skal lave til Generalforsamlingen og fejring af 20 år med Fnuggelinerne. I er bare seje – tænk på, at mændenes Fnuggier ikke kunne holde ved, men at det har I… Sejt!

Temaet:

Tegning af kropsdel på stort papir

Bøger – notesbøger, kogebøger, slankebøger, opskrifter, registreringer

Mine fantasier: Den sorte bog, En bog/opskrifter i en blender, En vægt med 100 bøger

Fandt en side med Origami på nettet. ”Foldeteknik” betyder det, så når i sidder til jul og laver stjerner af strimler laver I origami. Men prøv at se alle de foldede bøger og alle de bøger, der er klippet i eller er farvet, vredet, splittet ad, malet og skrevet i og er brugt i en kunstnerisk udgave. Det er den vej, vi skal gå!!

Vil I være med!

Så når vi mødes hav bøger med, limpistoler, sakse, farver, ja, hele Jeres kreative kasse med broderigarn, strikkegarn og stof, som I har til overs, kopipapir og…. Alt dur!

Kom frisk

Folkestedet i Carl Blochs Gade mandag, d. 19.8 kl. 19.  mht. parkering, da gå ind til receptionen og bed om en parkeringsbillet eller tag en fra skranken. Parkeringsvagterne er skrækkelige i Aarhus.

Mange hilsner Annette