Hvem er vi?

Foreningen blev stiftet i 2000 og bygger udelukkende på frivillig arbejdskraft, idet vore medlemmer alle er medansvarlige for foreningen og medvirkende til, at vi opnår resultater i form af bedre velvære, større selvværd og vægttab – i det hele taget sundhed.

For os er det vigtigt, at medlemmerne lærer, at vægttab har flere aspekter. Det drejer sig om det hele menneske, både kost, motion og mange gange især motivation og psyke.

Landsforeningen er ”moderforening ” for ca. 10 lokalgrupper fordelt rundt i landet, hvor der er arrangementer i form af motion og andre sociale aktiviteter. Lokalgrupperne arbejder forskelligt, så man skal lige have fat i kontaktpersonen for den gruppe, man gerne vil i, for at finde ud af, hvad der sker netop der. Derudover mødes vi til ”landstræf” ca. 10 gange årligt, hvor vi har  større arrangementer og aktiviteter bl.a. foredrag om mad, psyke og forskellige motionsformer. Vi afholder også en årlig inspirationsweekend med gode instruktører, da vi anser det for meget vigtigt, at vi får glade og positive oplevelser, så man virkelig fornemmer, at det kan betale sig at ændre livsstil og måske opnå et bedre og mere aktivt liv.  

Medlemmer

Er man svært overvægtig, kan man overveje om det måske var her, man skulle melde sig. Det er vigtigt at understrege, at man skal være aktiv og selv VILLE det. Det er til tider hårdt arbejde at skulle tabe mange kilo, hvilket mange af os er i færd med. Flere af vores medlemmer har en overvægt på 50 –100 kg, så der er desværre ingen lette veje. Det er flere års arbejde, der påbegyndes! Men måske kan vi hjælpe med positive oplevelser i processen og derved øget selvværd. For det er ofte der, vi skal tage fat. 

Så kom og vær med et sted hvor alle kæmper samme kamp.…. Vi er nemlig i samme båd! Har du en overvægt på over 30 kg eller har du haft det, er dette måske lige noget for dig!!